Recept
« Terug naar recepten
Eitjes gevuld met kruidenroomkaas en kappertjes
PT15M
Eitjes gevuld met kruidenroomkaas en kappertjes
Halve eieren gevuld met kruidenroomkaas, crème fraîche en kappertjes. Heerlijk voor de Pasen.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Koud
- > Low Carb - Bijgerechten
- > Snacks - Koud
- > Speciale gelegenheden - Pasen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
aangepast recept uit een tijdschrift ???
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Eitjes gevuld met kruidenroomkaas en kappertjes te bereiden
- Kook de eieren hard. Pel de eieren en snij ze door. Wip de eidooiers eruit.
- Haal de eiwithelften door de fijngehakte peterselie.
- Pel en het sjalotje en de knoflook. Hak de sjalot heel fijn en pers het knoflookteentje uit.
- Meng de eidooiers met de kruidenroomkaas, creme fraiche, overgebleven peterselie, ui, knoflook en kappertjes (bewaar er 12 om te garneren) Maak op smaak met cayennepeper.
- Eihelften vullen met de eidooiermassa.
- Garneren met een kappertje (zie foto)
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Deze eitjes zijn erg lekker met warm geroosterd brood bij de Paasbrunch.