KookJij

Ravioli met kaassaus

Een heerlijk ravioli met kaassaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Ravioli met kaassaus te bereiden

Kook de kant en klare ravioli ± 12 min.
Tomaat in kleine blokjes snijden.
Courgette in kleine blokjes snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Stoof de ajuin aan in een beetje boter voeg de room en Boursin toe kruid af met peper en muskaatnoot laat op een klein vuur pruttelen regelmatig roeren.
Courgette toevoegen en een deel van de tomaten, als laatste de gemalen kaas eronder roeren. Hou een beetje aan de kant voor garnering.
Serveer de saus en ravioli op bord werk af met wat gemalen kaas en stukjes tomaat.

Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)

Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo september 2011.
Klik op foto om te vergroten.








Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst