Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo september 2011.
Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Ravioli met kaassaus
PT20M
Ravioli met kaassaus
Een heerlijk ravioli met kaassaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ravioli met kaassaus te bereiden
Kook de kant en klare ravioli ± 12 min.
Tomaat in kleine blokjes snijden.
Courgette in kleine blokjes snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Stoof de ajuin aan in een beetje boter voeg de room en Boursin toe kruid af met peper en muskaatnoot laat op een klein vuur pruttelen regelmatig roeren.
Courgette toevoegen en een deel van de tomaten, als laatste de gemalen kaas eronder roeren. Hou een beetje aan de kant voor garnering.
Serveer de saus en ravioli op bord werk af met wat gemalen kaas en stukjes tomaat.
Tomaat in kleine blokjes snijden.
Courgette in kleine blokjes snijden.
Ajuin in kleine blokjes snijden.
Stoof de ajuin aan in een beetje boter voeg de room en Boursin toe kruid af met peper en muskaatnoot laat op een klein vuur pruttelen regelmatig roeren.
Courgette toevoegen en een deel van de tomaten, als laatste de gemalen kaas eronder roeren. Hou een beetje aan de kant voor garnering.
Serveer de saus en ravioli op bord werk af met wat gemalen kaas en stukjes tomaat.