Recept
« Terug naar recepten
Groenten: bloemkool met courgette, tomaat in een romig sausje
PT20M
Groenten: bloemkool met courgette, tomaat in een romig sausje
Simpel en vlug klaar en toch een gezond groentenbordje
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: bloemkool met courgette, tomaat in een romig sausje te bereiden
- Bloemkool in roosjes verdelen, courgette halveren en in maantjes snijden. Tomaat in kleine stujes snijden. Steam de bloemkool beetgaar eveneens de courgette. Warm de room op kruid deze en voeg de kaas en blokjes tomaat toe. Serveer de saus over de groenten en serveer zeer warm.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.