Recept
« Terug naar recepten
Ree met kweeperenpuree
PT60M
Ree met kweeperenpuree
Een heerlijk ree met kweeperenpuree recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ronny Henri Szostek
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ree met kweeperenpuree te bereiden
1. Bak de filets in boter.
2. Schil de kweeperen en kook ze in water met suiker, vanille, tijm en laurier tot ze gaar zijn. Pureer.
3. Blus de filet met water. Snijd in plakken en serveer met de puree, de jus en de bloedworst.
2. Schil de kweeperen en kook ze in water met suiker, vanille, tijm en laurier tot ze gaar zijn. Pureer.
3. Blus de filet met water. Snijd in plakken en serveer met de puree, de jus en de bloedworst.