Recept
« Terug naar recepten
Reefilet met ganzenlever en truffel
PT90M
Reefilet met ganzenlever en truffel
Een heerlijk reefilet met ganzenlever en truffel recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wild
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Lacroix
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Reefilet met ganzenlever en truffel te bereiden
Was de aardappelen en leg ze in een ovenschaal. Strooi het grof zeezout erover en bak ze 40 min. op 180°C. Verwijder de zoutkorst als de aardappelen gaar zijn. Fruit het sjalotje in wat boter en blus met de porto. Voeg de truffeljus, de confituur en de fond toe. Laat tot 2/3 inkoken en kruid met peper en zout. Kook de spruitjes gaar in kokend gezouten water. Bak de reefilet en de ganzenlever en kruid met peper en zout. Serveer de ganzenlever op de reefilet en werk af met de saus. Geef de aardappeltjes uit de zoutkorst en de spruitjes erbij. Versier met de truffelschaafsels.