KookJij

Aardappelen met verse basilicum

Een heerlijk aardappelen met verse basilicum recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Aardappels
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Aardappelen met verse basilicum te bereiden

Kook de aardappelen beetgaar met zeezout . Afgieten .
Bak deze goudbruin aan samen met de fijn gesneden ajuin in boter en kruiden met sel basilicum en gemalen peper .
Als laatste de gesneden basilicum eronder mengen.
Serveer zeer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Sel basilicum is grof zeezout vermengd met basilicum toch te vinden in Belgie bij Oil & Vinigar.
Groetjes :p
h.nierse

h.nierse zegt:
21okt´11 Oil& Vinigar Breda (Korte Brugstraat). Zij kennen dit niet, sel basilicum!
Aleida

Aleida zegt:
Wat is eigenlijk sel basillicum? Misschien een hele stomme vraag hoor:?
derbyke

derbyke zegt:







Hallo Liske , bij Oil & Vinigar . Groetjes van ons 3 :);):p
Liske

Liske zegt:
Waar vind ik sel basilicum? alvast bedankt.