Recept
« Terug naar recepten
Regenboog Salade
PT90M
Regenboog Salade
Een heerlijk regenboog salade recept uit de afrikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
90 min
Personen:
6 - 8 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Afrika
Keuken:
Afrikaanse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Regenboog Salade te bereiden
1).Maak een dressing van de mayo, limoensap, suiker,
zout, peper en mosterd.
2).Hussel de fijn gesneden groentes goed door elkaar en roer daar doorheen de dressing.
3).Laat een uur in de koelkast staan om de smaken goed te laten integreren.
zout, peper en mosterd.
2).Hussel de fijn gesneden groentes goed door elkaar en roer daar doorheen de dressing.
3).Laat een uur in de koelkast staan om de smaken goed te laten integreren.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Verdeel de salade over de borden.