Deze kun je zowel warm als koud serveren, als snack en ook als bijgerecht voor de rijsttafel.
Recept
« Terug naar recepten
Rempahballetjes
PT45M
Rempahballetjes
Een heerlijk rempahballetjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Doriet Janssen
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
koken op z'n indonesisch
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rempahballetjes te bereiden
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en draai er balletjes van 3 cm doorsnee en bak ze in de hete olie bruin en gaar serveer ze met zoetzure chilisaus, pindasaus of mangochutney.
Jenny Camps zegt:
Dank je wel!