KookJij

Restje Boerenkool stamppot

Een heerlijk restje boerenkool stamppot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 1-2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Low Budget
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eigen idee
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Restje Boerenkool stamppot te bereiden

Klop 2 eieren los met een half eidopje water en wat zout.
Doe de stamppot in een ruime schaal en voeg het eimengsel toe. Goed mengen.
Klontje boter in de pan en 10 minuten op een laag vuur MET deksel er op warm laten worden. Na 10 minuten deksel er af en even op hoog vuur een korstje laten onstaan. Heerlijk op of met brood.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

gea

gea zegt:
Leuk! Dat kregen wij vroeger al tussen de middag als er een prakje over was gebleven.:p
Liske

Liske zegt:
Hoi Rob. Toevallig heb ik gisteren nog wortelstamppot op deze manier opgewarmd, 3 minuten in de magnetron en dan nog enkele minuten onder de grill, met een laag geraspte kaas erop. Heerlijk om zo je restjes weg te werken, lekkerder dan de dag ervoor!:p