Recept
« Terug naar recepten
Restje Boerenkool stamppot
PT15M
Restje Boerenkool stamppot
Een heerlijk restje boerenkool stamppot recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Restje Boerenkool stamppot te bereiden
Klop 2 eieren los met een half eidopje water en wat zout.
Doe de stamppot in een ruime schaal en voeg het eimengsel toe. Goed mengen.
Klontje boter in de pan en 10 minuten op een laag vuur MET deksel er op warm laten worden. Na 10 minuten deksel er af en even op hoog vuur een korstje laten onstaan. Heerlijk op of met brood.
Doe de stamppot in een ruime schaal en voeg het eimengsel toe. Goed mengen.
Klontje boter in de pan en 10 minuten op een laag vuur MET deksel er op warm laten worden. Na 10 minuten deksel er af en even op hoog vuur een korstje laten onstaan. Heerlijk op of met brood.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Liske zegt:
gea zegt: