Klik op foto om te vergroten.
Recept
« Terug naar recepten
Reuze schelppasta vergezeld van tomatensaus en kippenblokjes
PT25M
Reuze schelppasta vergezeld van tomatensaus en kippenblokjes
Een heerlijk reuze schelppasta vergezeld van tomatensaus en kippenblokjes recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Reuze schelppasta vergezeld van tomatensaus en kippenblokjes te bereiden
Pasta beetgaar koken in licht gezouten water.
Kippenblokjes aanbakken in een beetje boter.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons in schijfjes snijden.
Voeg deze ingredienten bij de kippenblokjes en kruid naar smaak met oregano, voeg de tomatencoullis toe en warm alles zeer goed op.
Verdeel de pasta over de borden in het midden de saus met kippenblokjes.
Serveer zeer warm en werk af met de kaas.
Kippenblokjes aanbakken in een beetje boter.
Sjalotjes fijn snijden.
Look zeer fijn snijden.
Champignons in schijfjes snijden.
Voeg deze ingredienten bij de kippenblokjes en kruid naar smaak met oregano, voeg de tomatencoullis toe en warm alles zeer goed op.
Verdeel de pasta over de borden in het midden de saus met kippenblokjes.
Serveer zeer warm en werk af met de kaas.