Recept
« Terug naar recepten
Ricotta met aardbeien en pistaches
PT20M
Ricotta met aardbeien en pistaches
Een heerlijk ricotta met aardbeien en pistaches recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
zesta.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ricotta met aardbeien en pistaches te bereiden
Was de aardbeien, verwijder de kroontjes en snijd de aardbeien in stukken.
Meng de ricotta met de honing en het oranjebloesemwater.
Verdeel de ricotta over 4 kommetjes. Verdeel de aardbeien over de ricotta.
Hak de pistachenoten grof en strooi ze over de aardbeien.
Meng de ricotta met de honing en het oranjebloesemwater.
Verdeel de ricotta over 4 kommetjes. Verdeel de aardbeien over de ricotta.
Hak de pistachenoten grof en strooi ze over de aardbeien.