Recept
« Terug naar recepten
Groenten: lentebordje met bavaria blu
PT5M
Groenten: lentebordje met bavaria blu
Bavaria blu is de beroemde zachte kaas specialiteit met smaakvolle blauwe mal van de Beierse Alpen. Deze delicate kaas is het resultaat van het vakmanschap van onze doorgewinterde meester kaasmakers, evenals aandacht voor detail en kwaliteit in elke stap van het proces.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo & Blondy
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Groenten: lentebordje met bavaria blu te bereiden
- Tomaat halveren en in ringen snijden. Ajuin in zeer fijne blokjes snijden. Komkommer in schijven snijden deze in reepjes snijden. Honing, olijfolie en kruiden goed mengen verdeel er de blokjes kaas eronder. Meng deze ingredienten onder de groenten en serveer zeer fris.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Tanja Hermens zegt:
Hilde Dumont zegt: