Recept
« Terug naar recepten
Ricotta-peper créme met bramen
PT25M
Ricotta-peper créme met bramen
Een heerlijk ricotta-peper créme met bramen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
maison culinair
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ricotta-peper créme met bramen te bereiden
De bramen wassen en laten drogen. De bramen met 2 tl honing en kaneel
vermengen. Van de ricotta, de yoghurt en de overige honing een crème
roeren. Met limoensap op smaak brengen. 3 peperkorrels fijnhakken en
onder de crème roeren. De ricotta-peper crème en de bramen op een bord
geven en met basilicumbladeren decoreren.
vermengen. Van de ricotta, de yoghurt en de overige honing een crème
roeren. Met limoensap op smaak brengen. 3 peperkorrels fijnhakken en
onder de crème roeren. De ricotta-peper crème en de bramen op een bord
geven en met basilicumbladeren decoreren.