Recept
« Terug naar recepten
Rijk gevulde chocolade en marshmallow cake
PT60M
Rijk gevulde chocolade en marshmallow cake
Een heerlijk rijk gevulde chocolade en marshmallow cake recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans Mense
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijk gevulde chocolade en marshmallow cake te bereiden
Oven voor verwarmen op 180°. een spring vorm van 24cm invetten en de bodem bedekken met bakpapier.
Zeef de bloemsoorten,cacao en soda in een ruime kom. Voeg de suikers toe en maak een kuil in het midden.
Doe het ei,essence,boter en melk erbij.Roer met een houten lepel alles door elkaar tot een glad mengsel. Schep er de marshmellows doorheen.
Giet het mengsel in de voorbewerkte springvorm en strijk het oppervlakte glad. Bak de cake ca. 40-45 minuten. Laat de cake ca 25 minuten afkoelen voor dat je de vorm verwijderd en de laat de cake verder afkoelen op een rooster.
Bestrooi de cake met poedersuiker voor serveren.
Zeef de bloemsoorten,cacao en soda in een ruime kom. Voeg de suikers toe en maak een kuil in het midden.
Doe het ei,essence,boter en melk erbij.Roer met een houten lepel alles door elkaar tot een glad mengsel. Schep er de marshmellows doorheen.
Giet het mengsel in de voorbewerkte springvorm en strijk het oppervlakte glad. Bak de cake ca. 40-45 minuten. Laat de cake ca 25 minuten afkoelen voor dat je de vorm verwijderd en de laat de cake verder afkoelen op een rooster.
Bestrooi de cake met poedersuiker voor serveren.
franeke zegt:
;)