Recept
« Terug naar recepten
Rijst met Coquilles en Garnalen
PT45M
Rijst met Coquilles en Garnalen
Een heerlijk rijst met coquilles en garnalen recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Amerikaanse collega
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijst met Coquilles en Garnalen te bereiden
1).Zet de kippenbouillon op het vuur en breng aan de kook en doe er dan de uien, knoflook en rijst bij en laat 10 minuten op hoog vuur koken.
2).Doe de drooggedepte garnalen en de coquilles in een kom en strooi de kruiden met peper en evt. zout er over heen en roer goed door, opdat alles bedekt raakt met het kruidenmengsel.
3).Zet op een laag vuurtje (desnoods op een plaatje) en doe de zeevruchten er bij. Roer even door en laat 10 minuten koken.
4).Roer vervolgens de lomboks en de peterselie er door en laat nog even uit dampen.
2).Doe de drooggedepte garnalen en de coquilles in een kom en strooi de kruiden met peper en evt. zout er over heen en roer goed door, opdat alles bedekt raakt met het kruidenmengsel.
3).Zet op een laag vuurtje (desnoods op een plaatje) en doe de zeevruchten er bij. Roer even door en laat 10 minuten koken.
4).Roer vervolgens de lomboks en de peterselie er door en laat nog even uit dampen.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Direct uitserveren.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
deuxchapeaux zegt:
Anna zegt:
Groetjes,
Anna.
KookJij.
Anna zegt: