Ik doe vaak ook gewelde pruimen er bij of in plaats van de abrikozen.
Een beetje sambal erdoor is ook lekker als je daarvan houdt.
Recept
« Terug naar recepten
Rijst met noten en abrikozen
PT15M
Rijst met noten en abrikozen
Een heerlijk rijst met noten en abrikozen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
ik denk van mezelf, maar met zoveel schriften vol recepten weet ik het niet zeker.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijst met noten en abrikozen te bereiden
Rijst koken zoals je dat gewend bent maar verkruimel een stukje kippenbouillontablet in het kookvocht en doorroeren.
Ondertussen de abrikozen in reepjes snijden. Laat ze niet teveel aan elkaar plakken.
Als rijst gaar is voeg je de noten en de abrikozen en de olie toe en goed mengen.
Ondertussen de abrikozen in reepjes snijden. Laat ze niet teveel aan elkaar plakken.
Als rijst gaar is voeg je de noten en de abrikozen en de olie toe en goed mengen.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept

Henk van Haandel zegt:

fabita zegt:
fabita zegt: