Recept
« Terug naar recepten
RIJST Nasi Goreng V
PT3M
RIJST Nasi Goreng V
De zoveelste rijstschotel, welke in de familie wordt genuttigd.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
3 min
Personen:
45 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Famile
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe RIJST Nasi Goreng V te bereiden
- Kook de rijst volgens de regels van de kunst in 1 1/2 keer zo veel water en laat afkoelen.
- Doe de ingredienten voor de bumbu in de keukenmachine en draai daarvan een homogene pasta.
- Verhit de olie in de wadjan en fruit de bumbu gedurende 5 minuten aan op hoog vuur
- Voeg dan de rijst toe onder flink roeren.
- Voeg de ketjap toe.
- Voeg op 't laatst de taugé toe.
- Serveer eventueel de OPLEUKERS er bij.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Drink hierbij jasmijn thee of een koud pilsje.