DIEN OP :
Schep de rijst op de (voorverwarmde) borden en strooi er de gehakte korianderblaadjes over.
Recept
« Terug naar recepten
RIJST Thai Rice III met Kip en Groene Curry
PT30M
RIJST Thai Rice III met Kip en Groene Curry
Een heerlijk rijst thai rice iii met kip en groene curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Ontbijt & Lunch
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe RIJST Thai Rice III met Kip en Groene Curry te bereiden
1).Verwarm de olie in de wadjan en fruit hierin de uien en knoflook, totdat de uien glazig zijn.
2).Doe er dan de currypasta bij, de vissaus en de ketjap en roerbak eventjes alles goed door elkaar.
3).Nu mag de rijst er door gewerkt worden en de doperwtjes. Blijf roeren tot alles goed is verdeeld en de erwtjes gaar zijn geworden.
4).Nu kunnen de lenteuitjes door de rijst geroerd worden.
2).Doe er dan de currypasta bij, de vissaus en de ketjap en roerbak eventjes alles goed door elkaar.
3).Nu mag de rijst er door gewerkt worden en de doperwtjes. Blijf roeren tot alles goed is verdeeld en de erwtjes gaar zijn geworden.
4).Nu kunnen de lenteuitjes door de rijst geroerd worden.