Recept
« Terug naar recepten
Rijstcrème met kaneel
PT40M
Rijstcrème met kaneel
Een heerlijk rijstcrème met kaneel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstcrème met kaneel te bereiden
Spoel de rijst onder koud stromend water.
Smelt de boter, voeg de melk toe en breng aan de kook met de vanille en saffraan. Voeg de rijst toe en laat ca. 25 min. zacht koken. Roer regelmatig. Voeg op het laatste de suiker en kaneel toe en roer.
Laat even rusten en verdeel in potjes.
Laat de crème afkoelen en serveer met bruine suiker.
Smelt de boter, voeg de melk toe en breng aan de kook met de vanille en saffraan. Voeg de rijst toe en laat ca. 25 min. zacht koken. Roer regelmatig. Voeg op het laatste de suiker en kaneel toe en roer.
Laat even rusten en verdeel in potjes.
Laat de crème afkoelen en serveer met bruine suiker.