KookJij

Rijstcrème met kaneel

Een heerlijk rijstcrème met kaneel recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rijstcrème met kaneel te bereiden

Spoel de rijst onder koud stromend water.

Smelt de boter, voeg de melk toe en breng aan de kook met de vanille en saffraan. Voeg de rijst toe en laat ca. 25 min. zacht koken. Roer regelmatig. Voeg op het laatste de suiker en kaneel toe en roer.

Laat even rusten en verdeel in potjes.


Laat de crème afkoelen en serveer met bruine suiker.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst