Je kan het met verschillende soorten suikers serveren.
Een weekendje bij tante op bezoek en samen lekker koken.
Recept
« Terug naar recepten
Rijstpap: klaargemaakt met zusje en tante
PT45M
Rijstpap: klaargemaakt met zusje en tante
Een heerlijk rijstpap: klaargemaakt met zusje en tante recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sita Elens
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Sita,Yara,tante
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rijstpap: klaargemaakt met zusje en tante te bereiden
Eerst melk koken samen met de suiker en saffraan, doe er ook de boter bij.
Doe er dan de rijst bij, laat opnieuw opkoken.
Zet het vuur heel laag en laat het zwellen.
Doe het in kommetjes en laat het afkoelen.
Doe er dan de rijst bij, laat opnieuw opkoken.
Zet het vuur heel laag en laat het zwellen.
Doe het in kommetjes en laat het afkoelen.
Mijn kookverhaal (Sita Elens)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
alkien zegt:
lekkerbekske zegt:
alkien zegt:
Anna zegt:
derbyke zegt: