Recept
« Terug naar recepten
Risotto met kippelevers
PT30M
Risotto met kippelevers
Een heerlijk risotto met kippelevers recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Risotto met kippelevers te bereiden
Was de rijst en laat deze goed uitlekken.Schil en snipper de ui en bak deze in de olie met de boter glazig.Voeg de rijst toe en laat deze goudgeel worden.Verhit de bouillon,giet deze erbij en breng alles al roerend aan de kook.Leg een deksel op de pan en laat de rijst op een zacht vuur in 20 min.garen.Snijd in de tussentijd de levers kleiner en bak deze in de olie gaar.Bestrooi met peper en zout en schep ze door de gare rijst heen.Bestrooi de risotto met de parmezaanse kaas.
Lekker met een tomatensalade.
Lekker met een tomatensalade.
enilorac zegt: