KookJij

Risotto met kippelevers

Een heerlijk risotto met kippelevers recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Risotto met kippelevers te bereiden

Was de rijst en laat deze goed uitlekken.Schil en snipper de ui en bak deze in de olie met de boter glazig.Voeg de rijst toe en laat deze goudgeel worden.Verhit de bouillon,giet deze erbij en breng alles al roerend aan de kook.Leg een deksel op de pan en laat de rijst op een zacht vuur in 20 min.garen.Snijd in de tussentijd de levers kleiner en bak deze in de olie gaar.Bestrooi met peper en zout en schep ze door de gare rijst heen.Bestrooi de risotto met de parmezaanse kaas.
Lekker met een tomatensalade.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

enilorac

enilorac zegt:
Heb dit vroeger veel gegeten in ouderlijk huis, recept helaas verloren gegaan. Fijn dat ik nu iets tegenkom wat er op lijkt, ga het binnenkort uitproberen. Dankjewel voor het recept, groetjes, Caroline