Recept
« Terug naar recepten
Risotto van ebly met scampi’s, chorizo en schorseneren
PT30M
Risotto van ebly met scampi’s, chorizo en schorseneren
Een heerlijk risotto van ebly met scampi’s, chorizo en schorseneren recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
market carrefour
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Risotto van ebly met scampi’s, chorizo en schorseneren te bereiden
- Fruit de sjalotten glazig in de boter, op een zacht vuur. Giet de ebly en de helft van de bouillon erbij. Laat langzaam zwellen. Giet er geleidelijk bouillon bij tot de ebly gaar is.
- Snij de chorizo in kleine blokjes en bak ze in een pan. Laat uitlekken op keukenpapier. Giet de blokjes chorizo, de scampi’s en de uitgelekte schorseneren bij de ebly. Laat nog 5 min garen.
- Bestrooi met de gehakte peterselie en dien op.