Recept
« Terug naar recepten
Soep : groentebouillon
PT30M
Soep : groentebouillon
Een heerlijk soep : groentebouillon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Soep : groentebouillon te bereiden
Snijd de venkel in blokjes.
Selder fijn snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Champignons in fijne schijfjes snijden.
Peterselie fijn hakken.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, voeg regelmatig de bouillon toe laat op een zacht vuur de soep sudderen.
Breng de soep aan de kook en voeg de vermicelli toe.
Serveer deze soep zeer warm.
Selder fijn snijden.
Porei in fijne ringen snijden.
Ajuin in blokjes snijden.
Wortel in blokjes snijden.
Champignons in fijne schijfjes snijden.
Peterselie fijn hakken.
Stoof de groenten aan in een beetje boter, voeg regelmatig de bouillon toe laat op een zacht vuur de soep sudderen.
Breng de soep aan de kook en voeg de vermicelli toe.
Serveer deze soep zeer warm.