Recept
« Terug naar recepten
Rivierpaling met geuze, oesterzwammen
PT30M
Rivierpaling met geuze, oesterzwammen
Een heerlijk rivierpaling met geuze, oesterzwammen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rivierpaling met geuze, oesterzwammen te bereiden
Bak de stukken paling in olijfolie tot ze mooi goudbruin zijn.
Kruid ze met peper en zout
Voeg de oesterzwammen en de stukjes jonge prei toe en zet het geheel 12 minuten in een oven van 180 graden.
Haal ze uit de oven en deglaceer de paling met geuze en verse room.
Laat het geheel daarna nog 2 minuten op een laag vuurtje sudderen.
Ontpit de tomaten en snij ze in kleine blokjes.
Serveren:
Dien de paling op met prei en oesterzwam en garneer met de kleine stukjes tomaat.
Kruid ze met peper en zout
Voeg de oesterzwammen en de stukjes jonge prei toe en zet het geheel 12 minuten in een oven van 180 graden.
Haal ze uit de oven en deglaceer de paling met geuze en verse room.
Laat het geheel daarna nog 2 minuten op een laag vuurtje sudderen.
Ontpit de tomaten en snij ze in kleine blokjes.
Serveren:
Dien de paling op met prei en oesterzwam en garneer met de kleine stukjes tomaat.
Hans zegt: