KookJij

Rivierpaling met geuze, oesterzwammen

Een heerlijk rivierpaling met geuze, oesterzwammen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 5 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Kookclub
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rivierpaling met geuze, oesterzwammen te bereiden

Bak de stukken paling in olijfolie tot ze mooi goudbruin zijn.
Kruid ze met peper en zout
Voeg de oesterzwammen en de stukjes jonge prei toe en zet het geheel 12 minuten in een oven van 180 graden.
Haal ze uit de oven en deglaceer de paling met geuze en verse room.
Laat het geheel daarna nog 2 minuten op een laag vuurtje sudderen.
Ontpit de tomaten en snij ze in kleine blokjes.

Serveren:

Dien de paling op met prei en oesterzwam en garneer met de kleine stukjes tomaat.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Hans

Hans zegt:
Maken