Recept
« Terug naar recepten
Rode bonentaartje
PT35M
Rode bonentaartje
Een heerlijk rode bonentaartje recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
François Boursin
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
www.boursin.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode bonentaartje te bereiden
Verwarm de oven voor op 175˚C. Smeer 4 koffiekoppen in met wat olie. Steek cirkels uit de bladerdeegplakken en bekleed de kopjes van binnen met het bladerdeeg. Vul de bladerdeegkopjes met een mengsel van uitgelekte red kidney beans en zilveruitjes. Klop in een apart kommetje de eieren en Boursin Cuisine door elkaar en giet over de bonen zodat de kopjes onder staan. Bak de vormpjes 25 minuten in de oven. Neem ze uit de oven, laat 5 minuten afkoelen en los ze uit de kopjes.