Recept
« Terug naar recepten
Rode curry met garnalen en maïskolfjes
PT18M
Rode curry met garnalen en maïskolfjes
Een heerlijk rode curry met garnalen en maïskolfjes recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
18 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode curry met garnalen en maïskolfjes te bereiden
Maak de sperziebonen schoon, breek ze doormidden en kook ze 3 minuten in water met zout. Giet ze af. Pel de ui en snijd in halve ringen. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de maïskolfjes overlangs doormidden. Verhit de olie in een wok. Roerbak de garnalen op hoog vuur tot ze roze beginnen te kleuren. Voeg de rode currypasta toe en bak nog 1 minuut. Schep de groenten door de garnalen en roerbak nog 3 minuten op hoog vuur. Voeg naar smaak zout en peper toe.