Recept
« Terug naar recepten
Rode curry soep
PT20M
Rode curry soep
Een heerlijk rode curry soep recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rode curry soep te bereiden
Breng de kokosmelk met de bouillon en Thais rode currypasta aan de kook.
Voeg de rijst toe, en laat de soep sudderen tot de rijst gaar is.
Voeg de groenten toe en kook ze kort.
Breng de soep op smaak met vissaus.
Serveer en garneer ruim met de koriander.
Voeg de rijst toe, en laat de soep sudderen tot de rijst gaar is.
Voeg de groenten toe en kook ze kort.
Breng de soep op smaak met vissaus.
Serveer en garneer ruim met de koriander.