KookJij

Rode paprikasoep met tapenade

Een heerlijk rode paprikasoep met tapenade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Soepen - Koude
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Njam.tv
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode paprikasoep met tapenade te bereiden

Verwarm de oven op 200 °C. Halveer de paprika’s en verwijder de zaadjes. Gril de gehalveerde paprika’s tot het vel loskomt. Laat afkoelen en ontvel ze.

Doe de paprika’s samen met de gezeefde tomaten in een blender en kruid met komijn, cayenne, zout en peper. Mix fijn. Verwarm de soep op een middelmatig vuur en giet de kippenbouillon erbij. Laat afkoelen.
Serveer ijskoud met een lepeltje tapenade en een olijf.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst