KookJij

Rode uienmarmelade

Een heerlijk rode uienmarmelade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 8 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Overig
  2. > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Rode uienmarmelade te bereiden

Snijd de uien in halve ringen, fruit deze in de olie. Voeg de rest van de ingredienten toe en laat het geheel 15 minuten stoven.
Daarna af laten koelen, serveren bij pate of andere hartige gerechten.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jans

jans zegt:
Peter, Het inkoken gaat vrij snel en gezien de hoeveelheid suiker hoeft het niet zo lang als normaal. Als je van stroperig houdt moet je het wat langer laten inkoken, maizena zou ik niet doen. groetjes en succes
peter

peter zegt:
moet het mengsel niet langer inkoken, om een stroperige massa te krijgen? of maizena gebruiken?