Recept
« Terug naar recepten
Rodekoolschotel
PT25M
Rodekoolschotel
Een heerlijk rodekoolschotel recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Veldmuis 8
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
moeders
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rodekoolschotel te bereiden
Aardappelpuree maken (met een klein beetje crème fraîche erdoor).
Verwarm de oven voor op 200°C.
Fruit de ui en voeg dan het gehakt toe met wat kruidenpaneermeel, peper en zout en rul het gehakt.
Doe het gehakt in een ingevette ovenschaal en doe dan de (uitgelekte) rode kool erboven op. Dan de aardappelpuree en daar bovenop weer wat kruidenpaneermeel. Verwarm het gerecht gedurende 25 min. in de oven.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Fruit de ui en voeg dan het gehakt toe met wat kruidenpaneermeel, peper en zout en rul het gehakt.
Doe het gehakt in een ingevette ovenschaal en doe dan de (uitgelekte) rode kool erboven op. Dan de aardappelpuree en daar bovenop weer wat kruidenpaneermeel. Verwarm het gerecht gedurende 25 min. in de oven.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
truitje zegt:
veldmuis8 zegt:
veldmuis8 zegt: