Recept
« Terug naar recepten
Roerbak van aubergines in Thaise penang curry
PT25M
Roerbak van aubergines in Thaise penang curry
Een heerlijk roerbak van aubergines in thaise penang curry recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Rijst
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbak van aubergines in Thaise penang curry te bereiden
Bak de penang-currypasta in een beetje olie in je wok.
Bak de ui, paprika en aubergines in de wok op hoog vuur.
Voeg een beetje water toe en breng op smaak met lichte soja saus.
Serveer met zilvervliesrijst.