Recept
« Terug naar recepten
Roerbak van garnalen en mosselen met Thaise basilicum
PT20M
Roerbak van garnalen en mosselen met Thaise basilicum
Een heerlijk roerbak van garnalen en mosselen met thaise basilicum recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbak van garnalen en mosselen met Thaise basilicum te bereiden
Roerbak de limoen bladeren en verse groene pepers in een eetlepel Thaise roerbakmix in een hete wok.
Voeg de mosselen en garnalen toe en verhit totdat de mosselen open zijn en de garnalen gaar zijn.
Serveer als voorgerecht of hapje op een klein bordje.