Recept
« Terug naar recepten
Roerbak van inktvis met Thaise basilicum (pad kra pao meuk)
PT15M
Roerbak van inktvis met Thaise basilicum (pad kra pao meuk)
Een heerlijk roerbak van inktvis met thaise basilicum (pad kra pao meuk) recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2/3 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Thailand
Keuken:
Oosterse
Bron:
onoffspices.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbak van inktvis met Thaise basilicum (pad kra pao meuk) te bereiden
Verhit je wok en bak 2/3 van het potje Thaise roerbakmix.
Voeg de inktvis toe en roerbak de inktvis op heel hoog vuur kort mee.
Serveer met gestoomde jasmijn rijst.