Recept
« Terug naar recepten
Roerbaknoedels met ei
PT10M
Roerbaknoedels met ei
Een heerlijk roerbaknoedels met ei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerbaknoedels met ei te bereiden
1. Spoel de paprika's en snij ze in blokjes. Snij het wit en het groen van de lente-uitjes in ringetjes. Pel en hak de knoflook.
2. Laaat de eiernoedels enkele minuten weken in kokendheet water (zie verpakking) en giet af.
3. Verhit de olie in een wok of grote koekenpan. Roerbak de paprikablokjes en het wit van de uitjes enkele minuten.
3. Breek de eieren in de pan. Schep om tot de eieren lichtjes gestold zijn. Voeg er de uitgelekte noederls, de knoflook, de oestersaus en de sojasaus aan toe. Laat nog enkele minuten goed doorwarmen. Werk af met het groen van de lente-uitjes en serveer meteen.
2. Laaat de eiernoedels enkele minuten weken in kokendheet water (zie verpakking) en giet af.
3. Verhit de olie in een wok of grote koekenpan. Roerbak de paprikablokjes en het wit van de uitjes enkele minuten.
3. Breek de eieren in de pan. Schep om tot de eieren lichtjes gestold zijn. Voeg er de uitgelekte noederls, de knoflook, de oestersaus en de sojasaus aan toe. Laat nog enkele minuten goed doorwarmen. Werk af met het groen van de lente-uitjes en serveer meteen.
Liske zegt: