Recept
« Terug naar recepten
Roerei met Spaanse peper
PT10M
Roerei met Spaanse peper
Een heerlijk roerei met spaanse peper recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerei met Spaanse peper te bereiden
Verhit een koekenpan en voeg boter toe.
Vermeng knoflook en gember tot een pasta.
Als de boter bruist voeg dan de knoflook-gemberpasta toe, de fijngehakte ui en de rode peper, de koenjit en de tomaat.
Laat enkele minuten zachtjes fruiten.
Voeg de geklutste eieren toe en verdeel ze al roerend over de koekenpan.
Breng de omelet indien nodig op smaak met zout en peper en roer eventueel de koriander erdoor.
Onmiddellijk serveren.
Vermeng knoflook en gember tot een pasta.
Als de boter bruist voeg dan de knoflook-gemberpasta toe, de fijngehakte ui en de rode peper, de koenjit en de tomaat.
Laat enkele minuten zachtjes fruiten.
Voeg de geklutste eieren toe en verdeel ze al roerend over de koekenpan.
Breng de omelet indien nodig op smaak met zout en peper en roer eventueel de koriander erdoor.
Onmiddellijk serveren.
liske zegt: