Recept
« Terug naar recepten
Roerei met Witte-Truffel en Porcini-Crème
PT10M
Roerei met Witte-Truffel en Porcini-Crème
Een heerlijk roerei met witte-truffel en porcini-crème recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerei met Witte-Truffel en Porcini-Crème te bereiden
Roer de eieren, de truffel en Porcini-crème, de kruiden en kaas tot een schuimige, compacte mengeling.
Verhit de boter in de pan.
Giet de mix in de hete pan en roer kort om.
Serveer warm.
Verhit de boter in de pan.
Giet de mix in de hete pan en roer kort om.
Serveer warm.