Recept
« Terug naar recepten
Roerei speciaal
PT8M
Roerei speciaal
Een heerlijk roerei speciaal recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Liske Stienen
Bereidingstijd:
8 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
mijzelf
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roerei speciaal te bereiden
Klop de eieren met de melk, kruiden en peper & zout en sambal.
Snijd ham en paprika in blokjes, evenals de tomaten.
Doe ham en paprika in een anti- aanbakpan met evt. een heel klein scheutje olie, en laat dit even bakken.
Doe er de tomatenstukjes in, zorg dat alles goed verdeeld is over de bodem.
Schenk er dan het eimengsel in, verdeel dit ook goed.
Laat even drogen en roer het dan voorzichtig om, laat even drogen en roer nogmaals om.
Is het mengsel droog genoeg, (niet te droog!) verdeel het dan over twee (geroosterde) sneden bruinbrood en eet smakelijk!
Snijd ham en paprika in blokjes, evenals de tomaten.
Doe ham en paprika in een anti- aanbakpan met evt. een heel klein scheutje olie, en laat dit even bakken.
Doe er de tomatenstukjes in, zorg dat alles goed verdeeld is over de bodem.
Schenk er dan het eimengsel in, verdeel dit ook goed.
Laat even drogen en roer het dan voorzichtig om, laat even drogen en roer nogmaals om.
Is het mengsel droog genoeg, (niet te droog!) verdeel het dan over twee (geroosterde) sneden bruinbrood en eet smakelijk!
Mijn kookverhaal (Liske Stienen)
Heerlijk als snel lunchgerechtje als je niet zoveel tijd hebt.