Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken citroenspinazie
PT10M
Roergebakken citroenspinazie
Een heerlijk roergebakken citroenspinazie recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken citroenspinazie te bereiden
Boen de 1/2 citroen schoon en rasp de gele schil eraf.Pers de citroenhelft uit.Verhit de olij in een wok en bak de knoflook 30 seconden.Schep de spinazie er(in gedeelten)bij en roerbak tot de blaadjes slinken.Roer het citroensap en de citroenrasp erdoor en roerbak het geheel nog 1 minuut.Voeg zout en versgemalen peper naar smaak toe.Strooi er de cashewnoten over.
sylviadew zegt: