Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken groenten met tahoe
PT30M
Roergebakken groenten met tahoe
Een heerlijk roergebakken groenten met tahoe recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken groenten met tahoe te bereiden
Verhit de olie in de wok.Roerbak de amandelen goudbruin en haal ze eruit.Doe de broccolistelen en maïs in de wok en roerbak ze 1-2 min.Voeg de knoflook,paprika,peultjes,waterkasanjes en broccoliroosjes toe en roerbak alles in 1-2 min.Meng in een kleine kom de sojasaus,sesamolie,sherry,bouillon en maïzena tot een gladde massa.Giet het maïzenamengsel over de groenten en roerbak het geheel 2-3 min.tot het is ingedikt en warm.Voeg de taugé,amandelen,lente-uitjes en tahoe toe.Roerbak dit 2-3 min totdat alles goed warm is.Breng het geheel op smaak met peper en zout.Serveer er gekookte rijst of gemengde granen en zaden bij.
toverfee zegt: