Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken inktvisringen
PT15M
Roergebakken inktvisringen
Een heerlijk roergebakken inktvisringen recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
meiasia.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken inktvisringen te bereiden
Kook een liter water. Overgiet de taugé met het kokende water en laat uitlekken.
Snijd de Spaanse peper fijn, verwijder de zaadjes. Pel en snipper de ui.
Verhit de olie in een wok. Bak de ui en peper op laag vuur tot de olie begint te geuren. Voeg de inktvisringen toe en bak 3 à 4 minuten tot ze gaar zijn.
Giet de saus bij de inktvis en warm het geheel goed door. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Schep er op het laatst de taugé door.
Snijd de Spaanse peper fijn, verwijder de zaadjes. Pel en snipper de ui.
Verhit de olie in een wok. Bak de ui en peper op laag vuur tot de olie begint te geuren. Voeg de inktvisringen toe en bak 3 à 4 minuten tot ze gaar zijn.
Giet de saus bij de inktvis en warm het geheel goed door. Voeg naar smaak zout en peper toe.
Schep er op het laatst de taugé door.