Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken paksoi met courgettes
PT20M
Roergebakken paksoi met courgettes
Een heerlijk roergebakken paksoi met courgettes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Het Groene Spoor
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken paksoi met courgettes te bereiden
Snijd de gewassen paksoistruik in stukjes van 1,5 centimeter.
Maak de courgette schoon en snijd deze in kleine blokjes.
Verhit de boter en roerbak de groenten 2 - 3 minuten; zet het vuur laag en laat ze in 5 minuten beetgaar worden.
Roer de crème fraîche en de helft van de kaas erdoor.
Eventueel naar smaak ook zout en peper.
Strooi de rest van de kaas over het gerecht en serveer direct.
Maak de courgette schoon en snijd deze in kleine blokjes.
Verhit de boter en roerbak de groenten 2 - 3 minuten; zet het vuur laag en laat ze in 5 minuten beetgaar worden.
Roer de crème fraîche en de helft van de kaas erdoor.
Eventueel naar smaak ook zout en peper.
Strooi de rest van de kaas over het gerecht en serveer direct.