Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken rode kool 2
PT30M
Roergebakken rode kool 2
Een heerlijk roergebakken rode kool 2 recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken rode kool 2 te bereiden
Kontroleer de kool op dikke witte nerven en haal die eruit.
Snipper de ui.
Verhit de olie op hoog vuur in een wok of braadpan.
Roerbak de kool en de ui tot de kool zacht begint te worden.
Dat duurt circa 5 min.
Breng op smaak met het citroensap, de honing en wat zout en peper.
Schep er de boter door.
Snipper de ui.
Verhit de olie op hoog vuur in een wok of braadpan.
Roerbak de kool en de ui tot de kool zacht begint te worden.
Dat duurt circa 5 min.
Breng op smaak met het citroensap, de honing en wat zout en peper.
Schep er de boter door.