Recept
« Terug naar recepten
Roergebakken spruiten met walnoten
PT15M
Roergebakken spruiten met walnoten
Een heerlijk roergebakken spruiten met walnoten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
allerhande
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roergebakken spruiten met walnoten te bereiden
halveer de spruiten.hak de walnoten grof.verhit de olie in een wok.Roer de kerriepoeder door de olie.Schep de spruiten door de kerrieolie en roerbak ze 3 minuten.Voeg de rode ui toe en roerbak nog 2 minuten.Schenk er 100 mililiter water bij en laat de spruiten in nog 4 minuten o hoog vuur gaar worden.Laat het vocht verdampen.Schep de walnoten door de spruiten en warm het gerecht al omscheppend nog even door.Voeg zout en vers gemalen peper naar smaak toe,
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
feyenoordmama zegt:
eerder bitter van smaak.
het duurde te lang om te garen waardoor de bittere smaak overheerste...
sorry ik kreeg ze niet lekker gemaakt.
met blancheren had dit beter tot zijn recht gekomen.:?
F.A.Mol zegt: