Recept
« Terug naar recepten
Roggebrood met gerookte paling
PT20M
Roggebrood met gerookte paling
Een heerlijk roggebrood met gerookte paling recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Roggebrood met gerookte paling te bereiden
Prik rondjes uit de komkommer.
Snijd de korst van het brood en halveer in 2 gelijke rechthoekjes. Smeer de roomkaas over het brood. Snijd de paling in gelijke stukjes, verdeel over de roomkaas.
Werk af met een rondje komkommer en een takje dille. Kruid af met zwarte peper en grof zeezout.
Snijd de korst van het brood en halveer in 2 gelijke rechthoekjes. Smeer de roomkaas over het brood. Snijd de paling in gelijke stukjes, verdeel over de roomkaas.
Werk af met een rondje komkommer en een takje dille. Kruid af met zwarte peper en grof zeezout.