Recept
« Terug naar recepten
Romeinse sla met Provençaalse smaken
PT10M
Romeinse sla met Provençaalse smaken
Een heerlijk romeinse sla met provençaalse smaken recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Florette
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romeinse sla met Provençaalse smaken te bereiden
De uien fijnsnijden en het teentje knoflook pletten en in de olijfolie fruiten. De grof gehakte tomaten en de olijven toevoegen. Zacht laten sudderen. Elk taartje vullen met de ingedikte saus en hierop een ansjovisfilet leggen. De Romeinse sla op smaak brengen met een vinaigrette van balsamicoazijn en olijfolie. Een trosje sla op de taartjes leggen.