Recept
« Terug naar recepten
Romige aardappelsoep met zalm en zalmeitjes
PT45M
Romige aardappelsoep met zalm en zalmeitjes
Een heerlijk romige aardappelsoep met zalm en zalmeitjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
6 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Cursus fijne keuken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige aardappelsoep met zalm en zalmeitjes te bereiden
Bak de prei,venkel(bewaar het groen als garnering) en knoflook 5 minuten op zacht vuur in de boter.Voeg de aardappelen,tijm en laurier toe en schenk de bouillon erbij.Kook de soep 20 minuten tot de aardappels gaar zijn.Verwijder tijm en laurier en pureer de soep.Serveren:verwarm de soep op zacht vuur.Klop de slagroom erdoor en breng op smaak met zout en peper.Garneer de sope met zalm,zalmeitjes en venkelgroen.
maisonsalvard zegt: