Recept
« Terug naar recepten
Romige mang- chocolademousse
PT20M
Romige mang- chocolademousse
Een heerlijk romige mang- chocolademousse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige mang- chocolademousse te bereiden
Schil van de limoen raspen.De mango met het limoenschil en 1 el.limoensap met de staafmixer pureren.De slagroom met het suiker stijf kloppen.De helft van de slagroom door de mangopuree scheppen.De helft van de romige mango over vier ijscoupes verdelen.Hierop de helft van de chocolademousse verdelen.vervolgens de rest van de romige mango en de chocolademousse verelen.Met de rest van slagroom en 2 blaadjes munt op elke coupe garneren.
sarah zegt: