Recept
« Terug naar recepten
Romige Vispasta
PT25M
Romige Vispasta
Een heerlijk romige vispasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renée Ramerman
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
AH: Receptkaarten week 20-21 2002
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Romige Vispasta te bereiden
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en crème fraîche aan de kook brengen en ca. 9 minuten zachtjes laten koken. Olijven toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta serveren met vissaus
Mijn kookverhaal (Renée Ramerman)
Ik laat meestal de zwarte olijven weg, maar dat komt vooral omdat ik niet van olijven houd.