KookJij

Romige Vispasta

Een heerlijk romige vispasta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 25 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: AH: Receptkaarten week 20-21 2002
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Romige Vispasta te bereiden

Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing. Tomaatjes in stukjes snijden. Kabeljauw in stukjes snijden. In braadpan kabeljauw, doperwtjes, tomaatjes en crème fraîche aan de kook brengen en ca. 9 minuten zachtjes laten koken. Olijven toevoegen. Op smaak brengen met zout en peper. Pasta serveren met vissaus

Mijn kookverhaal (Renée Ramerman)

Ik laat meestal de zwarte olijven weg, maar dat komt vooral omdat ik niet van olijven houd.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst