Recept
« Terug naar recepten
Rondobal met 21 ingredienten
PT60M
Rondobal met 21 ingredienten
Een heerlijk rondobal met 21 ingredienten recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Ron Docter
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen creatie
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rondobal met 21 ingredienten te bereiden
Snijdt de ui, champignons, paprika, knoflook en de verse tijm superfijn.
Neem van de rest van de ingredienten (behalve het ei en de paneermeel en de spa rood) ongeveer een kwart theelepel.
Meng die ingredienten door elkaar en voeg dat bij de fijngesneden ui, champignons, paprika en knoflook.
Men het geheel goed door elkaar en voeg het gehakt toe, een ei en scheut spa rood.
Kneed dit alles tot een geheel en maak dit op dikte met paneermeel.
Maak hierna vier gehaktballen.
Doe de boter in de braadpan en laat dit smelten.
Voeg dan de gehaktballen toe en bak op hoog vuur aan.
Zet dan het vuur wat lager en braad de gehaktballen op een niet te hoog vuur gaar.
Neem van de rest van de ingredienten (behalve het ei en de paneermeel en de spa rood) ongeveer een kwart theelepel.
Meng die ingredienten door elkaar en voeg dat bij de fijngesneden ui, champignons, paprika en knoflook.
Men het geheel goed door elkaar en voeg het gehakt toe, een ei en scheut spa rood.
Kneed dit alles tot een geheel en maak dit op dikte met paneermeel.
Maak hierna vier gehaktballen.
Doe de boter in de braadpan en laat dit smelten.
Voeg dan de gehaktballen toe en bak op hoog vuur aan.
Zet dan het vuur wat lager en braad de gehaktballen op een niet te hoog vuur gaar.