Recept
« Terug naar recepten
Rood fruit met yoghurtijs
PT45M
Rood fruit met yoghurtijs
Een heerlijk rood fruit met yoghurtijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
5-6 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Rood fruit met yoghurtijs te bereiden
Doe het diepvries fruit in een pan en laat op een klein vuur smelten.
Pureer de ontdooide vruchten in een blender en zet de coulis tot gebruik afgedekt koel weg.
Meng de yoghurt, de basterd-suiker en de room en doe dit in de ijsmachine.
Als het bevroren is wegzetten in de vriezer.
Maak het fruit schoon en snij klein waar nodig.
Leg in het midden van een koud soepbord het fruit.
Plaats daarop een bol yoghurtijs en drapeer de saus er omheen
Pureer de ontdooide vruchten in een blender en zet de coulis tot gebruik afgedekt koel weg.
Meng de yoghurt, de basterd-suiker en de room en doe dit in de ijsmachine.
Als het bevroren is wegzetten in de vriezer.
Maak het fruit schoon en snij klein waar nodig.
Leg in het midden van een koud soepbord het fruit.
Plaats daarop een bol yoghurtijs en drapeer de saus er omheen